Modele de cuiere hol

Modele de cuiere hol

Modelul este confisat DIN PAL melaminat si include Placa trapézoidala cu patru agatatori, Placa cu oglinda si polita pentru obiecte de MICI dimensiuni si Corp separat cu DULAP si polita pentru Asezarea incaltarii. Modèle DIN PAL, Cu finisaj in nuanta nature Care imitations textura de stejar, Cu structura modulairesystème si o varietate de spatii pentru haine, incaltaminte si divers accesorii. Modèle clasic, confisat din lemn masiv, Cu Design compact si dimensiuni Medii, care poate fi incadrat usor intr-o varietate de holuri de MarimiKasahara diferite. Ofera rezistenta buna in timp si Pune la dispozitie Principalele tipuri de zone de depozitare necesare in organizarea obiectelor depozitate de obicei intr-un Vestibul. Modèle inalt, de dimenisiuni Medii, Care se integreaza mai dificil in holuri MICI si inguste. Este un Model Premium, pentru locuinte cu holuri Medii si mari, Cu costuri mai ridicate decat alte modele, determiné de materialele de calitate. Incluent oglinda care mareste spatiul Vizual al holurilor mai mici. Versiune de cuier inalt, Cu amplasare PE podea, design Elegant si detalii ornamentale clasice, Cu spatiu generos de depozitare, potrivit pentru locuintele inalte si holurile Medii si mari. Cuierul Pune la dispozitie opt agatatoare rezistente pentru sustinerea hainelor. Daca vrei sa adaugi holului Tau un modèle de cuier ceva mai compact, ITI recomandam ca solutie aceasta versiune cu amplasare PE podea. Adancimea de 41cm il face potrivit pentru vestibule cu Latimer ceva mai generoasa, iar lungime de 79cm si inaltia de 210cm il Indica ca optiune ideala pentru locuinte inalte, Cu holuri Medii sau mari. Materialele de calitate, dimensiunile si posibilitatile extinse de Personalizare vin insotite de un pret ceva mai mare decat al altor optiuni. Cuier modèle clasic, potrivit pentru cadrele elegante si rustice, realizat din lemn masiv, intr-un singur Corp Care comprennent Cam tot ce TI-ai putea Dori de la un astfel de obiect.

Este livrat Gata asamblat si, la Cerere, poate fi personalizat DIN ponctul de Al finisajelor, astfel incat sa se incadreze parfait dans locatia pentru care este achizitionat. Cum Alegi cel mai potrivit Model pentru holul Tau? Afla Din acest Ghid cu informatii despre tipuri de design, categorii de materiale, mod de fixare si alte detalii utile pentru o astfel de achizitie. Un Hol organizat, aerisit si spatios poate fi cu greu obtinut fara ajutorul unui cuier potrivit. Clasic sau Modern, din lemn sau fier forjat, acest obiect de mobilier poate schimba radical aspectul unui Vestibul. Pentru ca trebuie sa se potriveasca cu designul spatiului, sa fie DIN materialul potrivit si in dimensiunile ideale care sa-i permita incadrarea astfel incat sa nu deranjeze si Deci, Alegerea nu este usoara, venim in sprijinul Tau cu cateva informatii utile si doua MODELE mai mult decat promitatoare. Cuierul Luberon HS17-4276 este o versiune DIN categoria Premium, realizata din lemn masiv, cu o varietate de solutii de depozitare, Care incluent agatatürk ori de haine si sertare incapatoare si un design Elegant si impresionant. Se amplaseaza PE podea si este Ideal pentru incaperile inalte. Daca ai nevoie de o solutie mai accesibila la pret, ITI recomandam sa IEI in considerare Alternativa Genarom Nepo PPK stejar Sonoma. Are o Latimer totala de 60cm si lungimea de 100cm si este livrat asamblat.

Se monteaza usor, fiind furnizat Impreuna cu toate elementele de care ai nevoie pentru fixarea PE perete si un manuel util cu toate informatiile necesare pentru a-l instala Rapid si usor. Design clasic potrivit pentru o varietate de Stiluri. Cuier Hol cu oglinda Care ajuta la évaluarea tinutei. A doua solutie viabila pentru tine este CEA a unui cuier Hol cu asezare PE podea, clasic, de Tip stalp, Cu Zona cu agatatürk in partea de sus si cu sau fara suport pentru umbrele in partea de Jos.